30 mars, 2017

Replika Klockor Sverige Omega Speedmaster Racing Chronograph

I repliken översyn blogg för i dag, kommer jag att göra en Omega Speedmaster Replika Klockor Sverige videorecension. Detta är en klocka som är något liknande till Breitling Avenger Seawolf när man tittar på alla de funktioner den har och den allmänna utformningen. Men det som gör denna högkvalitativa falska Omega klockor Speedmaster Racing Chronograph sticker ut är att det omedelbart gör ett uttalande när du bär den, eftersom den fångar ögat mycket lättare. Det är verkligen en mycket bra mix mellan sportighet och klass. Så, låt oss gå vidare med detta Omega replika klockor Speedmaster Racing videorecension.

Utseende och känsla

Förmodligen den mest unika du ser på denna klocka i denna Omega Speedmaster replika video är ett position datum fönstret. Det är mycket ovanligt och annorlunda. Datumet fönstret faktiskt ligger inom den nedre 12 timmars kronograf. Även om detta är något som skiljer den här klockan från andra, det gör det lite svårt att tala om datum om du inte har blivit van att se det datum fönster i detta läge. Denna funktion har troget replike i falska Omega Speedmaster version.

Andra funktioner värda att nämna i detta Omega Speedmaster replika videorecension är de tre sub-rings; en för sekunder, en annan i 30 minuter och den sista i timmar. Krom krona rostfritt stål är graverad med Omega logotyp och flankeras på vardera sidan av två högpolerade kronor av rostfritt stål. Infattningen är också av rostfritt stål och har en fin takymetrisk ringen. Klockan är 52mm med 44mm med en svart urtavla färg även om det finns vita versioner.

Nästa inslag i not nämnas i detta Omega Speedmaster Racing Chronograph replika klockor video är rörelsen. Omega Speedmaster använder en japansk Quartz rörelse som är ett steg ner från den exklusiva och pålitliga koaxial Caliber 3330 som driver originalet. Trots detta faktum, du ändå inte hittar bättre replika klockor Omega Speedmaster Racing Chronograph på någon annan Omega replika klockor Speedmaster Racing videorecension.

den Fold

Slutligen, i denna Omega Speedmaster replika videorecension, tittar vi på hur denna klocka ser ut när slitna och jag måste säga att det verkligen ser bra ut på handleden. Gummistroppen verkar inte på sin plats och i själva verket är mycket konsekvent med den övergripande utformningen av klockan. Bandet är 185mm i längd och 22mm bred och den har en rostfri tryckfrigör krok-spänne spänne med Omega gravyr vid dess ände. Baksidan av klockan är en borstat rostfritt stål snap-in tillbaka graverad med ordet Speedmaster och Omega Speedmaster logotyp.

Detta leder oss till slutet av denna replika klockor översyn blogg. Jag har personligen sålts på denna klocka och det finns knappast något att klaga på. Om du tittar genom någon annan Omega Speedmaster Racing Chronograph replika videorecension, jag är säker på att du hittar samma höga beröm av denna fina klocka. Kvaliteten på dess tillverkning är top notch. Mekanismen fungerar perfekt och det är verkligen en modern pjäs. Min personliga bedömning skulle vara något i mellan 8 och 8,5 av 10.