17 december, 2016

Omega Speedmaster replika klockor Review – The Beautiful Racing Chronograph klockor

Fake Omega Speedmaster Racing Chronograph Video Review
I repliken översyn blogg för dag, kommer jag att göra en Omega Speedmaster replika klockor videorecension. Detta är en klocka som är något liknande Breitling Avenger Seawolf när man tittar på alla de funktioner den har och den allmänna utformningen. Men det som gör denna högkvalitativa falska Omega klockor Speedmaster Racing Chronograph sticker ut är att det omedelbart gör ett uttalande när du bär den, eftersom den fångar ögat mycket lättare. Det är verkligen en mycket bra blandning mellan sportighet och klass. Så, låt oss gå vidare med denna Omega replika klockor Speedmaster Racing videorecension.

Utseende och känsla
Förmodligen den mest unika sak du ser på denna klocka i Omega Speedmaster replika klockor videorecension är positionen för datumfönstret. Det är mycket ovanligt och annorlunda. Datumet fönstret ligger faktiskt i den nedre 12-timmarskronograf. Även om detta är något som skiljer den här klockan från andra, det gör det lite svårt att tala om dagen om du inte har blivit vana vid att se den dag fönstret i det läget. Den här funktionen har troget reproduceras i falska Omega Speedmaster version.

Andra funktioner värda att nämna i detta Omega Speedmaster replika videorecension är de tre sub-rings; en i sekunder, en annan i 30 minuter och den sista en i timmar. Krom krona rostfritt stål är graverad med Omega logotyp och flankeras på båda sidor av två högglanspolerade kronor av rostfritt stål. Ramen är också rostfritt stål och har en fin takymetrisk ring. Klockan är 52mm med 44mm med en svart urtavla färg även om det finns vita versioner.

Nästa inslag i not nämnas i detta replika klockor Omega Speedmaster Racing Chronograph replika videorecension är rörelsen. Omega Speedmaster använder en japansk Quartz rörelse som är ett steg ner från den exklusiva och pålitliga koaxial Caliber 3330 som driver ursprungliga. Trots detta faktum, du fortfarande inte hittar bättre replika klockor Omega Speedmaster Racing Chronograph på någon annan Omega replika klockor Speedmaster Racing videorecension.

Fold
Slutligen, i denna Omega Speedmaster replika videorecension, tittar vi på hur denna klocka ser ut när slitna och jag måste säga, det verkligen ser bra ut på handleden. Gummistroppen verkar inte på sin plats och i själva verket är mycket konsekvent med den övergripande utformningen av klockan. Bandet är 185mm i längd och 22mm bred och har en rostfri tryckKoppling-spänne spänne med Omega gravyr vid dess slut. Baksidan av klockan är en borstat rostfritt stål snap-in tillbaka graverad med ordet Speedmaster och Omega Speedmaster logotyp.

Kommentera