25 november, 2016

Omega Speedmaster ’57 Replika Klockor

Ny snygg AAA Omega Replika Klockor. Detta är en cool replika Omega Speedmaster ’57 Co-Axial Chronograph klocka. Det är en återvändsgränd på en: en uppringnings klon bland Omega replika klockor. Reptålig kristall är god kvalitet och jag gillar verkligen den enkla rena ratten. Små datum fönster vid markeringar 6 ‘klocka och rätt dial och du är allt klart. Denna baby går för över $ 10k som ett original så ja, det är inte på billigare Omega Replika Klockor sida för säker.

Replika Klockor Video Review – Omega Speedmaster ’57
Inte på high-end heller och låt oss inte glömma att så länge vi har en helt i rostfritt stål AAA Omega replik även om det är steg guldpläterad och trender mycket väl nu det är i huvudsak en sportklocka, avslappnad i bästa fall.

Ser jäkligt bra inte det? Låt inte rutan lura dig men detta är en solid och stort fall replika Omega klocka. Bra vikt (på den tyngre sidan) och mycket enkel sport klockan ser utan bara som steg guldplätering som dödar det i våra dagar.

Enkel och ren ratten som är dekor på och kronograf fungerar klockan nio som ett stoppur. Det drivs av en kvarts (batteritid) rörelse så att du har sekundvisare gör mer av en tickande rörelse då en svepande en stilla. Alla händer på ratten är väl klonats och steg guldpläterade. Så är kronan och langare och armbandet är två-ton rostfritt stål och ökade förgyllning så att ganska mycket tätningar det i och matchar detta stycke från topp till botten.

Det är en rolig slitage för säker och en annan replika klockor Omega strategi för en vintage modell. Skarp och ren och så bra passform i dagens trender på utseende och materialval. Det finns massor av varianter på denna modell så jag är säker på att alla ni Omega älskare där ute lätt hittar en att dö för.

Kolla in videon och ge mig dina tankar om det.

Kommentera