6 januari, 2017

Breitling kopior klockor omdömen

Alla Breitling replika omdömen få mig fast, kanske mer än någon annan typ av översyn. Om detta inte är första gången du läser min blogg, bör du veta vid det här laget att det är några av mina favorit klockor. Jag gräver sin butch och manliga utseende, och jag är alltid efter nya mönster. Förmodligen den mest populära samlingen är Breitling Bentley replik linje, som fått en hel del statuspoäng under de senaste åren och jag tror att de flesta människor har tagit ett intresse i dessa snarare än de klassiska Breitling linjer som Navitimer, Transocean och så på. Idag ska jag visa er några bilder och videor med två Breitling replika recensioner.

Bentley modeller är utan tvekan Breitling mest kända bitar så jag är glad att jag får visa två replika Breitling klockor som kan vara i din topp söklistan.

Blue Dial Motors T – General Outlook

När jag bläddrar i min Breitling replika recensioner för ett tag sedan såg jag en Breitling för Bentley replik med en skarp blå urtavla och svart läderband. Eftersom jag var trött och inte mycket uppmärksamhet, började jag letar efter det runt huset. Jag var bummed ut eftersom kunde inte hitta det någonstans och det var helt klart en klocka som jag skulle hänga på. Gissa vad? En av mina kusiner låna ut den till mig för en snabb fotosession. Det var inte ens min klocka, till att börja med! Det är vad som händer när du har en enorm klocka insamling och inte ta dig tid att organisera det ordentligt! Så hur som helst, ville jag att blå urtavla men trodde att det skulle passa bättre på en Motors T replik. Redan hade en med en svart urtavla, sant, men en andra skadar aldrig.

Vad sägs om det ser ut på min nya Breitling Bentley replika Jag vill inte toot mitt eget horn här, men även från min lilla hemmastudio, bilden ovan ser ut som något du förväntar dig att se i en tidning eller något, den blå ratten dödar helt enkelt! Så många människor lägger vikt vid att hitta replika klockor, som inte alltid är lätt att komma över när man talar om Breitling för Bentley repliker, men i det här fallet, ska jag låta dig vara domare. Hur coolt är det?

Breitling Bentley Replika Rörelse

Rörelsen i denna falska Motors T är en automatisk självuppdrag japanska rörelsen med över 24 effektreserv. Detta kommer säkert att bli en vardag för mig. Så jag är inte orolig för att dö ut på mig. Det finns några mindre skillnader mellan den här klockan och den ursprungliga modellen. Som jag sa innan och du förmodligen redan vet detta, replika klockor av dessa barn är ganska svårt att få. Till exempel subdial klockan 6 visar den militära tid (24h-format), en funktion som du inte hittar i originalet. Även Chronos på tre och klockan nio är bara för syns skull. Annat än att allt fungerar perfekt. Rörelsen själv är mycket exakt och i slutändan, det är en av de viktigaste aspekterna i en falsk klocka.

Kommentera