5 februari, 2017

Aktuell Topp 5 Rolex replika klockor

Typ av ovanligt, men eftersom jag ska visa er min topp 5 replika Rolex i det här inlägget, vände denna vecka så småningom ut att vara ”Top” vecka. Ingen biggie från min synvinkel och eftersom jag har inte sett att många nya och intressanta replika klockor på sistone, så jag tänkte ut detta kommer att bli en välförtjänt frisk luft från det sätt som jag brukar lägga på min blogg. Den SIHH slutade ungefär två veckor sedan, så kanske vi får se några reps görs inom en snar framtid. Jag är säker på att det kommer att finnas en stor efterfrågan på den fluorescerande AP Diver.

Jag vet att jag har gjort en hel del inlägg som denna i det förflutna, inte nödvändigtvis toppar, men exakt bästa Rolex kopior, antingen en samling eller från alla samlingar. Men jag är säker på att du inte kommer att kritisera mig aldrig så föränderliga smak och åsikter, det är därför jag lagt Ström till titeln i första hand. Du vet mycket väl hur de säger, ingenting är permanent. Utom förändring. Så ja, jag är glad över att visa min favorit 5 Rolex replika klockor. Just nu.

Nr 5 – Yacht Master 2 Replika

Eftersom det är häftigt, är Yacht Master 2 replika kontroversiell, som är originalet. En klocka kan inte få mer nischade än detta. Jag menar, en regatta timer, egentligen? Men en sak som jag måste erkänna dock har det här barnet några skarpa killer ser på det!

Jag gillar två ton ökade guld titta på det och jag kommer inte att gå in mycket detaljer, men den har rätt märkning och information om ratten. Klockan sex du får rätt subdial med svepande rörelse. Detta är en sak att se upp för, eftersom många Yacht Master 2 replika modeller kommer att ha en kalender där, som ibland kan vara en död giveaway.

No. 4 – Falska Milgauss

Detta är en av mina nyare Rolex replika klockor, jag har köpt det förra sommaren. Det är inte första falska Milgauss jag äger, men det var omöjligt att motstå mördaren blå ratten på det här barnet och den gröna inre ringen.

En sådan enkel men mycket modern och fräsch utformning totalt sett har det den klassiska Rolex utseende och det gör inte. Du vet mycket väl att människor på Rolex till mycket konservativa designmässigt så har en pil formade sekundvisare är ganska imponerande.

Med så många Rolex nästan överallt, jag antar att en falsk Milgauss är rätt väg att gå om du vill vara lite mer originellt. Jag vet att några av er inte håller med mig om detta, men jag står fast vid det och hålla det i min topp fem.

Nr 3 – Rolex Daytona Replika

På nummer tre, är det replika klockor rolex Daytona regnbåge replika! Nej, jag bara skojar naturligtvis. Do not get me fel, till var och en sin egen, men jag kan inte se mig själv bära en av dessa. Min pappa anser dock annars, det är därför han fick det, men i slutändan, det slutade på min flickvän handled.

Den tredje positionen är upptagen av ökade guld, svart ram, choklad ringa Rolex Daytona replika klockor. En rolig klocka att bära, det är både sportig och elegant på samma gång, att kombinera de två som endast ett fåtal andra klockor kan.

Kontrasten mellan det fullt polerade ros guldpläterad fall svart ram och rem och choklad ratten är enormt, vilket ger en mycket dyr utseende. För fler bilder och information, kolla in foto översyn jag gjorde på det här.

Nr 2 – Rolex GMT Mästaren Replika

Detta verkar komma upp i varje Rolex översyn på min blogg. Men ”Batman” förtjänar det. Det är vad de kallar det, om du inte visste vid det här laget. GMT har de roligaste namn, är det inte? Tänk på det: Pepsi (röd / blå infattning), Coca Cola (svart / röd), Rootbeer (brun / guld), Albino (pepsi bezel men vit urtavla) och The Dark Knight vi har här (blå / svart) .

No. 1 – Black Dial Stainless Steel Submariner

Rolex Submariner svart keramisk tachymeter svart urtavla. Överraskad? Du bör inte riktigt. Jag förmodligen inte nämner detta i början av inlägget, men förutom detta och GMT Batman replika klockor ovan, finns det ingen särskild ordning i denna topp 5. Denna klassiska Rolex Submariner replika är nummer ett inte bara på grund av sin skarpa utseende , men också för att jag aldrig haft några problem med det, aldrig fick den service, ingenting och jag granskat det under 2012. 4 år och still going strong, hur ‘bout det?

Borstad och polerat helt i rostfritt stål Jubilee armband och fall svart urtavla och bezel. Att gå tillbaka till grunderna är definitivt inte en dålig sak i detta fall. Allt är väl klonas, markörer, gravyrer, datum fönster förstoring och även vikt. Men förmodligen den mest imponerande sak om det är automatisk rörelse som återigen, 4 år utan någon mixtrande och fortfarande fungerar som en charm. Jag antar att detta är anledningen till att Sub är den mest populära av alla Rolex replika klockor runt – inte så komplicerat av mekanism för att börja med och inte så svårt att kopiera. Plus, med tanke på de många ursprungliga Subs ute, passar ett rep i utan att vara iögonfallande.

Aktuell Rolex Replika Top 5 – Fold

Denna topp 5 skulle förmodligen se annorlunda ut om jag går mer än en modell från en viss samling, men jag tror att det är bättre så här. Jag väntar på att höra dina tankar om detta och även, vad är din favorit Rolex replika klockor? Välkommen att lämna dina kommentarer nedan eller skicka mig ett mail med din egen Rolex översyn.

Kommentera